Nude nails


Äntligen! Vet du hur länge jag har letat efter ett nudefärgat nagellack i rätt nyans? Länge! Jag vet att de dyrare märkena som Chanel, Dior och OPI har jättesnygga alternativ, men jag ville ha ett billigare märke för att först testa. Mina favoritmärken bland just nagellack är OPI, men även Isadora som har riiiktigt prisvärda lack som torkar snabbt. Dock hade de inte den rätta nyansen av nude. Jag var på jakt efter samma ton som foundation har. Lite så där brun-beiget.

Men så i fredags, när jag var på H&Ms VIP-frukost, hittade jag lacket som du kan se på bilderna här ovan. Kommer från Max Factor som jag aldrig testat förut. Har du? Nöjd? Har inte hunnit testa det ännu, så jag hoppas att resultatet blir snyggt.

4 reaktioner till “Nude nails

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s