Dagens shopping


Det är så himla skönt att bo inne i stan. Sprang ner en sväng till Lindex idag och spanade in de där armbanden som jag bloggade om igår. De fanns i lila, grönt och congac. Tyckte att det lila var snyggast så jag köpte inte de andra färgerna. Till min stora glädje fanns det även snygga armband som jag inte sett tidigare. De med flätad kedja. Dessa är helt nya (tillhör också kollektionen Holly & Whyte) och finns i lila, orange och svart. Köpte både det lila och orangea. Kom även hem med en jättefin blus som jag hittade i samma butik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s