Vi har köpt matta

Inspiration!

För en vecka sedan var vi på Mio och spanade in höstens nyheter. Jag fastnade för en hel del grejer som jag tänkte blogga och visa upp för dig. För några timmar sedan åkte vi dit igen och köpte en matta som vi valt ut till vardagsrummet. Jag tycker att det är vansinnigt snyggt med stooora mattor som nästan tar upp hela rummet. Det känns så lyxigt på något vis. Som på bilden här ovan. Visst är det fint? Det enda vi har kvar till vardagsrummet nu är två fåtöljer. Jag har hittat en som jag tycker är läcker, men jag funderar på att ha lite is i magen ifall det skulle dyka upp något annat. Det är så svårt med möbler. Jag vill köpa något som känns 100 % rätt så att jag inte ångrar mig längre fram när det dyker upp något annat i butikerna. Så vi får se ur det blir med den fåtölj som jag för tillfället valt ut.

6 reaktioner till “Vi har köpt matta

  1. Åhhh, de där vita fåtöljerna är superfina.. Jag ska ha soffan till dem i min framtida lägenhet!! 🙂 Snygg header btw Maria!

  2. åhh vad snyggt!jag har hela tiden tänkt att jag ska ha en liten matta men det ser ju jätte fint ut på bilden, så tack för grym inspiration! Fortsätt gärna med att ge inredningstips, du är så duktig!

  3. Så sant så! Hellre vara utan än att köpa sånt man konmer att ångra sen, men vilken beslutsångest man kan ha ibland, ellerhur? Känner igen mig i det du säger 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s