Jag inreder med böcker

Hej min fina bloggvän. Tidigare idag skrev jag att jag skulle visa upp bilder ur vardagsrummet. Tyvärr har jag inte hunnit fota några bilder. Jag hade tänkt visa dig lite bilder på hur jag har inrett med böcker. Eftersom jag inte hunnit fota egna bilder, tänker jag bjuda dig på en massa härliga bilder som jag fått mycket inspiration ifrån. Jag tycker att det är supersnyggt att låta böcker stå framme som en del av inredningen. Det som är så bra med att inreda med hjälp av böcker är att det passar i alla hem, oavsett vilken inredningsstil du har. Som ni ser på de flesta bilder här nedan så är det riktigt läckert att kombinera med färska blommor. Personligen är jag svag för vita tulpaner, vita & rosa rosor, orkidéer och slutligen pioner i alla möjliga färger. Men nu var det ju böcker vi pratade om, haha. Så låt dig inspireras av bilderna här nedan så får jag återkomma med bilder på vårt vardagsrum senare. Kan även tillägga att jag inte är klar, ska köpa många fler böcker som jag har spanat in.  

Så vad tycker du om att inkludera böcker i inredningen? Tycker du om det?

9 reaktioner till “Jag inreder med böcker

  1. Du gör alltid så. Verkar mer som att du inte vill visa några bilder från ditt hem. Försöker bara locka nyfikenhet och sen skyller du på att du inte hade tid..

  2. Älskar inredning med böcker! Bland det snyggaste jag kan göra. Jag har mest köpt böcker på senaste för det blir mycket snyggare i hemmet 😉 Har förresten börjat blogga litegrann på nytt igen om serier, om du vill kika in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s