Lyx eller budget: Stella McCartney

Här kommer budgettipset till Stella McCartney som jag berättade om i morse. Både väskor och accessoarer av märket kännetecknas av dess snygga kedjedetaljer. Visst är det snyggt? Precis i samma stuk som min väska. Nu tänkte jag tipsa om en snarlik variant av detta fodral för mobilen av märket Issue 1.3. Kedjan verkar inte vara lika tjock som den dyra, men funkar gott som ett budgetalternativ enligt mig med tanke på priset.

Vilken skulle du välja?

2 reaktioner till “Lyx eller budget: Stella McCartney

  1. Ellen: Ja, men visst är det ett fodral, glömde visst nämna det haha 🙂 Jag håller med om att det är stressande!! Jag har ett skal just nu och min man har ett fodral. Tycker det är mer praktiskt med skal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s