Nya halsband


Här ser ni mina senaste halsbandsköp. Är nöjd med alla fyra och ser fram emot att använda dem. Halsbandet till höger med gröna stenar har jag gjort om lite. Den hade egentligen en rund berlock som hängde i mitten, men den tog jag bort. Och vipps så blev det mycket snyggare! Halsbandet längst upp till vänster var svårt att fota. Färgerna återspeglas inte riktigt rätt. Jag tycker själv att det ser lite konstigt ut, haha. Men jag lovar, det är snyggare i verkligheten. Kommer matcha ihop det med en lite tuffare outfit med exempelvis skinnbyxor. De övriga tre halsbanden är mer ”mjuka” och passar till det mesta. Dock är de två högra mer bling-iga (nytt ord?) och passar bättre till festliga tillfällen. Nu har jag köpstopp på smycken! Fram till den 4 oktober vill säga, haha!

Nu: Svenska Hollywoodfruar!

2 reaktioner till “Nya halsband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s