Trendiga fåtöljer


Som du redan vet så pågår det en stor möbeljakt här hemma. Svårast har varit att hitta två snygga fåtöljer till vardagsrummet. Tidigare i höstas hittade jag dessa ursnygga fåtöljer bland Mios höstnyheter. Minns du att jag tidigare nämnt att jag hittat fåtöljer men att de inte riktigt känns helt hundra? Det var dessa som jag syftade på. De går att beställa i flera tyger, men jag gillar inte att benen är svarta. Dessutom var de ganska dyra med tanke på hur jag upplevde dem i verkligheten. De kändes lite ”billiga” i kvalitén i relation till priset. Därför blir det inget köp för oss. Men att de är snygga är det ingen frågan om. Nu har jag istället hittat en annan liknande fåtölj! To be continued…

Intresserad av dessa fåtöljer från Mio? Du hittar dem här.

5 reaktioner till “Trendiga fåtöljer

  1. Hej, sminkbordet, från vilka sidor har du hittat dom. Gillar den stora vita spegeln me bordet o de första spegelborden. Såg oxå att du skrev att du hittade några liknande i butik. Vilka butiker då? M v h Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s