Märkesklockor till bättre priser


Vad roligt att så många uppskattar mitt tips om Members, har hunnit skicka brev till alla som anmält sig. Tänkte även passa på att tipsa om att det idag drog igång en kampanj med snygga klockor från bl.a. Dolce & Gabbana, Casio, Emporio Armani, Just Cavalli m.fl. Tog en skärmdump på några av klockorna för att visa hur det ser ut så att du får en inblick i hur det funkar. Bra priser va?
Sugen på att veta mer? Klicka här.

7 reaktioner till “Märkesklockor till bättre priser

  1. Sevvlan1: Du var en av de som systemet nekade eftersom din adress redan fanns med i deras databas. Du måste ha blivit inbjuden någon gång av någon annan? Om du har en annan mailadress så kan jag lägga till den istället, denna som du anger funkar tyvärr ej. 😦

  2. Hej Maria! Snälla snälla kan inte du blogga mer ofta? jag älskar din blogg och din smak så snälla gör oss inte besvikna genom att ta så långa uppehåll :pKärlek från Uppsala/Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s