Jag fick tag på en hel del smycken

På grund av förkylning, feber, resor och finbesök har jag inte hunnit blogga ordentligt. Men när jag får så himla söta kommentarer från er så finner jag tiden till att föra över mina bilder och starta redigeringsprogrammen. I torsdags var det äntligen dags att shoppa Anna Dello Russos gästkollektion för H&M. Jag hade tur nog att kunna shoppa utan några svårigheter i webbutiken. Jag var specifikt ute efter de tre smycken som ni ser på bilderna här ovan. Men eftersom det var så enkelt att shoppa, klickade jag hem sju varor till. Jag har fotat alla och lagt upp på Instagram, @FashionFame. Är såååå nöjd med smyckena, de är verkligen hundra gånger snyggare i verkligheten än på bilderna. Dessa är dessutom tagna med min iPhone. Kommer bättre bilder, promise!

Instagram har blivit min lilla mini-blogg där jag dagligen publicerar bilder. Det är som min blogg, fast med mindre text. Så tycker du att jag bloggar för lite kan du alltid följa mig där.

7 reaktioner till “Jag fick tag på en hel del smycken

  1. Hej Maria. Tycker verkligen om din blogg och brukar kika in här var och varannan dag. Men i ärlighetens namn så är du jätte dålig på att uppdatera, och om det är så att du tröttnat och din blogg håller på att dö ut så let us know. Som trogen bloggläsare blir man ganska besviken av att klicka in här dag efter dag och se samma inlägg uppe. Nu menar jag absolut inget illa! Hoppas du förstår. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s