Svartvita ränder

Jag har verkligen försökt att undvika färgen svart här i den nya lägenheten. Men när jag såg dessa svartvita sängkläder på nätet för ett tag sedan kunde jag ju inte låta bli! Tycker det är såååååååå snyggt med svartvitrandiga detaljer i inredningen, det känns så lyxigt! Men eftersom jag är lite ”anti-svart”, nöjer jag mig med sängkläder som går att dölja med överkast, haha. Har satt ihop några grejer med ränder i svartvitt som jag tycker är snygga och prisvärda. Pläden, mattan och ljuslyktan kommer från Ikea. Sängkläderna, hittar du hos Ellos. Om du ska köpa, glöm då inte örngottet som säljs separat. Är jättenöjd med sängkläderna, bra kvalité och de känns jättesköna!

  Inspireras av ränder i svartvitt:  

En reaktion till “Svartvita ränder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s