Make your own pizza


Häromdagen testade vi det nya pizza-konceptet från Santa Maria. Jag var faktiskt rätt så skeptisk i början, men det visade sig vara riktigt gott. Och supersnabbt att fixa! Hur funkar det då? Jo, du använder dig av pizza tortilla (lite tjockare tacobröd) som botten. Sedan är det bara att gå loss på valfri topping. Mina favoriter är ost, skinka, champinjoner och banan. Tomatsås kan man egentligen koka ihop själv hemma, men vill du att det ska gå snabbt så rekommenderar jag den färdiga såsen som smakade gott för att vara köpt. Den vita pizzasåsen var förvånansvärt god, men pizzan smakar lika gott utan. Jag tror att det är tack vare brödet som blir krispigt och mjukt på de rätta ställena. Så tummen upp för den nya snabbpizzan som numera blir en konkurrent till tacos hemma hos oss.

Yummmmy!

2 reaktioner till “Make your own pizza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s