Skyfall

I fredags var vi på bio och såg den nya Bond-filmen, Skyfall. Jag tyckte att den var jättebra, till skillnad från min man som tyckte den var dålig, haha. Det var nog bara jag i hela vårt sällskap som tyckte den var bra, hahaha! Män kanske har högre förväntningar än kvinnor vad gäller actionfilmer?

För någon månad sedan släpptes i alla fall filmens officiella låt med världens bästa Adele. Tyckte att den var helt okej då, men efter att ha sett filmen så har låten blivit så mycket bättre! Det blir så där ibland, haha. Dagens i-landsproblem är att låten inte släppts på Spotify ännu, så just nu går den på repeat på youtube istället. Har du sett filmen? Vad tyckte du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s