I en del av vårt sovrum

Du minns säkert att jag köpte en spegelbyrå för ett tag sedan? Den är så snygg och passar så bra in i sovrummet att jag ibland funderar på att köpa en till, haha. Så istället för ett sminkbord slog jag alltså till på en byrå. Såhär i efterhand är jag tacksam för det, för nu får jag plats med så otroligt mycket mer, både på byrån och i lådorna. Jag tänkte att ni skulle få se lite på hur det ser ut, så här kommer två bilder som jag hittade i min mapp. You like? Vill du se fler bilder av vårt hem?

8 reaktioner till “I en del av vårt sovrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s