Nu saknas bara granen!

Godmorgon!
Så här ser det ut i ena hörnet av vardagsrummet. Igår köpte jag en ljusgrå julgransmatta (den är ljusare i verkligheten än på bilden) och en vit julgransfot. Båda köptes från Åhléns. Tanken var att vi skulle gå iväg och köpa en gran också, men i sista stund kom det över lite folk som svarat på en annons vi lagt ut på Blocket. Därför hann vi inte köpa någon julgran igår, men idag gör vi ett nytt försök.

Frågan är bara vad för dekorationer det blir i år. Tidigare vintrar har vi alltid haft en plastgran och dekoration i silver. I och med vår nya bostad, så känns en riktig gran mer rätt och därför även nya färger i dekorationen. Jag är jättesugen på att dekorera med enbart vitt pynt, även om rött i kombination med guld känns mer traditionellt.

3 reaktioner till “Nu saknas bara granen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s