Gott nytt 2013!

Det ekar tomt här på bloggen och det beror helt enkelt på att jag passar på att spenderar tid med mina nära och kära nu när alla är lediga. Har haft en riktigt mysig julledighet och ikväll fortsätter firandet i en lokal som vi har hyrt. Till årets nyårsfirande ska jag baka en hel del gott. Ska bl.a. testa ett nytt recept som jag hittat på dumlekakor med noblesse. Yuuuum! Det blir även cheesecake och min traditionella morotskaka som alla älskar. Lovar att ta massa bilder!

Som vanligt vill jag önska dig som läser min blogg ett gott nytt år! Må det nya året bringa dig kärlek, glädje, god hälsa och lycka! Och hoppas att du får en riktigt härlig kväll.

Puss och kram, önskar Maria.
Vi hörs nästa år, haha!

5 reaktioner till “Gott nytt 2013!

  1. Gott nytt år Maria! Jag har en kanske konstig fråga till dig. Men läste i ett inlägg av dig att du hade beställt en super fin plånbok från Members:) Kommer du ihåg om du fick hämta ut den på posten eller om du fick den skickad direkt till din postlåda?Kram Linnea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s