För alla oss

Seriöst. Jag orkar inte. Hur kan den här låten vara så bra? Hur?! Den har gått på repeat (skojar inte!)Spotify hela kvällen. Tror det är hennes hesa röst som jag tycker är behaglig att lyssna på. Startade dessutom dagen med att lyssna på den då det första jag gjorde, när jag vaknade i morse, var att söka efter den på youtube med mobilen. Jag var sååå morgontrött men blev genast lite piggare medan jag lyssnade på den. Haha, skadad eller? Som om det inte var nog så hade jag nyss med mig datorn in i badrummet för att sjunga med i låten medan jag duschade!!! Hahaha! Men visst är den ovanligt bra för att vara en reklamlåt?!

3 reaktioner till “För alla oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s