Inredningstankar


Nu säger jag godnatt och kryper ner under täcket med dessa tidningar till sällskap. Ville bara tala om att vi i förra veckan ÄNTLIGEN beställde fåtölj + pall till vårt vardagsrum. Om du bara visste vilken tid det har tagit att välja ut en kompletterande möbel som vi vill ha. Nu är de beställda och kommer förmodligen anlända om 4-5 veckor. Yaaaay! Som många av er redan gissat så har vi även beställt en pall till sovrummet. Kan tala om att den anlände med tillhörande sänggavel som är så in i helskotta fin, att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Hahaha! Lovar att visa bilder så fort allt är monterat och på plats. Nu väntar sängen! Godnattis!

En reaktion till “Inredningstankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s