5 inspirerande favoriter

Jag måste dela med mig av några vackra bilder som jag hittade för någon vecka sedan när jag bläddrade i det senaste numret av Sköna Hem. För övrigt så tycker jag att Sköna Hem är den inredningstidning som bjuder på bäst inredningsinspiration! Och detta nummer var helt klart det bästa på länge. Mina känslor beror nog på att magasinet innehöll många bildserier och reportage som verkligen föll mig i smak. Här kommer fem stora bilder från ett av reportagen som jag verkligen tyckte om.

Den här sänggaveln lyckas verkligen dra till sig blickar, för visst var det det första som du tittade på i bilden? Vår sänggavel som vi nyligen köpt påminner om denna då den är i samma stil, dock tycker jag att vår är myyyyycket snyggare. Så klart, haha! Gillar inte tyget på gaveln här ovan. Vi har dock haft svårt att hitta sängbord som vi vill ha. Just nu spanar vi in ett par vita från Ikea vid namn Hemnes (vi äger redan tre stora möbler ur den serien och är supernöjda, helt klart Ikeas snyggaste serie!). Det är exakt likadana som det svarta på bilden här ovan. Vad tycker du om den? Jag tror faktiskt att det kommer bli ett köp! Men i vitt då.


Nej, dra mig baklänges! (Hahaha, Rima, du har fått vänta ett tag på att få se detta uttryck i min blogg!) Det finns inte ett enda fel i den här bilden. PERFEKTION! Den supermegadupersnygga spegeln kanske inte är så funktionell, men gör det något? Njae, nästan inte alls! Och kolla, böcker som inredningsdetaljer! Haha, det vet du redan att jag älskar.


Jättesnyggt vardagsrum! Jag är lite kär i zebramönstrade mattor faktiskt. Funderar på att ha en i vårt sovrum. Antingen det, eller så blir det en fluffig vit pälsmatta. Fuskpäls såklart. Vi har en kakelugn placerad i vårt sovrum som faktiskt nästan är identiskt med den på bilden här ovan. Tycker om den jättemycket. En annan grej som jag och maken har diskuterat ett tag är att måla golven i bostaden helt vita. Precis som på bilden här ovan. När vet vi dock inte, vi har så mycket annat på gång just nu, så det blir nog inte av förrän tidigast i sommar. Men det ser vi fram emot!


De här garderoberna måste jag ha! Läckert och unikt! Har egentligen inte så mycket att säga, förutom det. Haha.


Oj, oj. Vad ska jag börja kommentera? Ser ni skogarderoberna? FÅR man ha det så snyggt?! Hur fint som helst att dessutom blanda med lite inredningsprylar och snygga designkartonger (Hermès till vänster!) på hyllplanen. Den kända och svindyra spegeln från Gubi passar verkligen in mellan garderoberna. Och väskan skulle varken du eller jag tacka nej till om någon skulle få för sig att köpa oss varsin, ellerhur?

8 reaktioner till “5 inspirerande favoriter

  1. Anonym: Ja, visst gör man? 🙂 Jodå, jag ska visa upp min gavel också, måste bara få allt på plats först! När jag kommer hem från jobbet på kvällarna så är det så mörkt ute och då blir det inga fina bilder när man fotograferar. Så måste avvakta till någon helg så att jag kan fota på dagen, hahaha dagens i-lands problem!

  2. hejsan maria.jag älskar din blogg och läser den varje dag..jag har en fråga var har du köpt den vita vackra pallen?som du tidigare har vissat jag är ute efter en liknande??ha det bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s