Världens kanske mest lättskrämda man

Nu ska ni få se något riktigt roligt! Såg en bit av detta klipp för första gången för någon vecka sedan på The Ellen Show och sökte genast upp originalklippet på youtube. Och som vi har skrattat! I klippet får ni möta världens kanske mest lättskrämda man. Han kommer från Norge och heter Basse. Han är så lättskrämd att till och med Ellen har valt att uppmärksamma honom i sin show. Jag älskar verkligen att han skrattar åt sig själv varje gång efter att han blir skrämd. Ska inte skriva för mycket nu, se på klippet bara!
Originalklippet:


Klippet hos Ellen Degeneres:

En reaktion till “Världens kanske mest lättskrämda man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s