Dumlekakor med noblesse

Bakade världens godaste dumlekakor med Noblesse häromdagen. De ser så avancerade ut men är verkligen superenkla att baka. Och snabbt går det också! Här nedan kommer mitt recept.
För 24 kakor behöver du:
♥ 200 g smör
♥ 1 dl socker
♥ 3 dl vetemjöl
♥ 1 tsk bakpulver
♥ 1 tsk vaniljsocker
♥ 24 dumlekolor
♥ 1 ask Noblesse
♥ 24 aluminiumformar
Blanda smör, socker, mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Låt degen stå kallt i ca 5 minuter. 
Dela sedan degen i 24 bitar och rulla dem till 24 jämnstora bollar. Lägg varje boll i en aluminiumform.


Tryck ned en dumlekola i varje boll och grädda sedan i mitten av ugnen på 200 grader i ca 10 minuter.


Ta sedan ut dem och placera direkt en noblesse över varje kaka. De smälter nästan direkt och får detta utseende.


Taddaah, färdigt att äta. Enkelt va? Det fungerar även utmärkt att frysa dessa kakor, de smakar lika gott färska som upptinade.

4 thoughts on “Dumlekakor med noblesse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s