Nya möbler


Som ni kunnat se på Instagram (@FashionFame) så fick vi i dagarna hem lite nya möbler till vardagsrummet. Äntligen! Vi letade lääänge efter snygga fåtöljer i annan stil till vår soffa som är i Howard-modell. Efter att ha sökt igenom nätet och varje butik i Örebro och Jönköping, slutade det hela med att vi ändå beställde den tillhörande fåtöljen i samma serie som vår soffa. Det var egentligen vår reservplan, men idag är jag sååå nöjd att det blev så eftersom det blev så snyggt och mysigt här hemma. Nu börjar vardagsrummet bli färdigt (yaaaay!), bara lite smådetaljer som gardiner och tavlor som är kvar.

5 reaktioner till “Nya möbler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s