Snart kommer det bilder

Håll ut! Jag är snart tillbaka med nya inlägg. Det är bara lite mycket just nu och bloggen hinns tyvärr inte med i samma tempo som förut. Och du, tack för att du fortsätter att kika in här. Det måste vara tråkigt att klicka sig in här och inte ta del av nya inlägg. Men det kommer snart! 

Jag tänkte härnäst visa upp hur det ser ut hemma hos oss! Är nästan klar med både sovrum och vardagsrum så därför tänkte jag redan nu fota lite och visa hur långt jag har kommit! Förutom inredning kommer det även inlägg inom alla andra ämnen som jag skriver om.

Förresten, följ mig på Instagram: @FashionFame Där lägger jag upp nya bilder varje dag!

Men nu tänkte jag tipsa om Rihannas låt, Fool in love, som är såååååååå jädra bra. Kan man spela sönder en låt? Haha. Tyvärr finns det ingen video till låten ännu men jag hittade en som något fan satt ihop. Enjoy:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s