Frukost

God morgon! Har du vaknat ännu eller läser du detta inlägg i efterhand? Jag är uppe tidigt idag och njuter av lugnet. Jag har så sjuuuuuukt mycket att göra på jobbet just nu och det är därför som bloggen har prioriterats bort. Men då och då hittar jag små luckor att fylla ut med lite surfande.

Har de senaste dagarna gått bananas (!) över jordgubbar. Det är ju såååå gott! Och extra gott blir det till frukost eftersom det känns lite lyxigt. Alla är inte riktigt så söta som man önskar att de vore, men det funkar ändå! Ha nu en fin dag så hörs vi lite senare!

En reaktion till “Frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s