Lyx eller budget: Coach


Tänkte avsluta den här stressiga dagen med att tipsa om dessa finfina väskor! Den ena en aning billigare än den andra. De är rätt så olika egentligen, men ändå lika vad gäller stil. Tyckte faktiskt att den billiga varianten var riktigt snygg när jag fick syn på den inne på Lindex. Den är snyggare i verkligheten än på bild och kostar 299 kr! Den dyrare kommer från Coach och finns i olika storlekar. Den som jag har valt ut till kollaget är den minsta och ”billigaste” för 1 832 kr. Inte så jättedyrt det heller. Men vill du ha något liknande för en billig peng så tycker jag att du ska bege dig till Lindex och spana in väskan!

5 reaktioner till “Lyx eller budget: Coach

  1. Heej super fin bloog!! :DUndrar vad det är för foto app eller foto sida du använder när du redigerar dina bilder! T.ex den med din armband, super fint! Alltsammans 😀 ❤ Tack för svar i förväg!

  2. Hej Maria!! Älskar verkligen din blog!!♥ kan du inte göra ett inlägg om sommar trenderna som är hetast i sommar? Tänkte oxå fråga vilket redigerings program du använder till dina bilder. Hoppas du kan svara tillbaka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s