Diorshow Extase

Heeeeeeeeeeeeej!
I kväll är första gången på länge som jag har tid och lust att blogga. Det har varit en sjukt intensiv period jobbmässigt och därför har det varit väldigt lugnt här. Jag har knappt suttit framför datorn på fritiden, men på Instagram har jag varit aktiv i princip varje dag (@FashionFame).

Men så nu i kväll – när jag egentligen skulle kolla på senaste avsnittet av Revenge – fick jag för mig att fota min nya mascara i stället. Testade den lite snabbt i butik i dag och den verkar helt faaab. Jag har testat många bra mascaror genom tiderna men har ingen given favorit. Så nu får Diorshow Extase från Dior visa vad den går för. Någon som har testat den?

En reaktion till “Diorshow Extase

  1. Har haft den och den är väldigt bra. Men känns lite mer som en "fest mascara". Tar ett tag innan man får in snitsen hur man ska måla på den som bäst. Kan tipsa om elizabeth arden ceramide också. Det är den bästa mascaran jag haft! Känns otroligt skonsam mot ögonfransarna och dom blir såå långa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s