Let’s have a kiki

Oj, gissa om jag hade många bloggar och inlägg att gå igenom? Har varit borta från bloggvärlden i nästan en månad så det var en hel del att ta igen. Har fortfarande inte kommit ikapp, men det är nog omöjligt med tanke på att jag har över 100 bloggar på min blogglista, haha. Och nej, jag följer inte alla slaviskt utan har mina favoriter som jag kikar in hos. Resten besöker jag när jag har mer tid över.

Är det förresten någon som fortfarande kollar på Glee? Jag slutade i mitten av säsong tre men har börjat följa nu igen and I’m hooked – även om dagens avsnitt var rätt så tråkigt. Men riktigt roligt att Sarah Jessica Parker är med, mer SJP!

En reaktion till “Let’s have a kiki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s