Jag fyller år idag!

Men hörrni, jag fyller ju 27 idag! :-)
Som 27-åring LOVAR jag att blogga MYCKET mer än vad jag gjorde som 26-åring.
Har redan förberett massa bilder på vår bostad som jag måste visa er!
:-)

25 reaktioner till “Jag fyller år idag!

  1. Grattis:)) åå vad kul, väntar med spänning! Tråkigt när din blogg är smådöd hehe! Ha en fin födelsedag!!:)) en fråga.. Kan du tala om hur ni hängt upp er sänggavel?? Vi har likadan men har ej hängt upp ännu

  2. Grattis Maria, önskar dig alt gott i livet! Tack för en bra blogg, ser fram emot mer uppdateringar eftersom du alltid bloggar om roliga och bra saker. Det är få bloggar som gör det idag, de flesta fyller bara ut sina bloggar med "tomma" inlägg som egentligen inte handlar om någonting…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s