Nytt från VoluspaKöpte hem två nya doftljus från Voluspa för några veckor sedan. Favoriten Pink Citron var ett självklart val. Färgerna återges inte helt rätt på bilderna, tonerna går i mjukt rosa och guld. Detsamma gäller det nya doften Saijo Persimmon, den går i aprikos och guld. ”Vem bryr sig om färgerna” tänker du, haha, ja det kan man fråga sig, men jag valde ljusen dels för att de doftar underbart, dels för att färgerna passar in i sovrummet (där de ska stå på varsitt sängbord).

En reaktion till “Nytt från Voluspa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s