Sex and the City

Heeej! Först och främst: TACK så jättemycket för alla gratulationer, ni är för fina! Jag har ju varit borta ett tag och har därför mycket att blogga om. Under min bloggpaus har jag jobbat, shoppat, rest och bara varit. Det var en välbehövlig paus eftersom jag inte orkat sitta framför datorn ett dugg efter arbetstid. Men nu är jag tillbaka!

När jag fyllde 23 för några år sedan gav en av mina bästa vänner mig en alldeles underbar present – nämligen Sex and the City-boxen med samtliga sex säsonger. Jag har aldrig följt serien i ordning och därför är denna gåva sååå uppskattad. Tänk att det har tagit mig fyra år, men nu har jag äntligen sett säsong ett, två, tre, fyra och fem. Jag är nu inne på sjätte och sista säsongen och är helt kär. Jag har alltid vetat att detta är en speciell serie – men nu förstår jag verkligen! Jag älskar Carries humor och käcka kommentarer! Vill nästan inte se klart den sista säsongen eftersom jag inte vill att den ska ta slut, haha! Även om jag redan har sett de två långfilmerna, planerar jag att se om dem när jag betat av den sista säsongen.

Jag har alltid varit Team Aidan och det är jag fortfarande. MEN efter att ha sett alla avsnitt från början så tycker jag om Mr Big lite mer. Jag förstår nu varför fans ville att de två skulle sluta ihop. Epic love liksom. Men jag har aldrig varit typen som faller för ”bad boys” och därför kommer Aiden alltid att vara den perfekte mannen för Carrie. Tycker jag iaf! Vad tycker du?

Några favoritscener ur serien:

Mr Big när han är allmänt jobbig…
 Äääälskar den här scenen. Så fin!
 Herregud vilken stark scen. Lipade ihjäl mig. Stackars Aidan.
 Hahaha, skrattade rakt ut här!
 Haha, epic. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s