Dagens önskan: Flirty in pink

1 = Ray Ban. 2 = Zara. 3 = Asos. 4 = Zara.

Här kommer ett önskekollage för dagen. Så här vill jag se ut när jag träffar väninnorna för en drink. Nätta sandaletter med smala band à la 90-tal is the shit för i år and I like it. Samma sak gäller axelband på klänningar och toppar – smala ska de vara!

Jag måste planera in en trip till Stockholm snart för det är helt sjuk vad mycket snyggt Zara har fått in! Fick förresten sms från DHL idag om att min beställning från dem (som lades i söndags) kommer i morgon. Snacka om supersnabb leverans. Men måste besöka en fysisk butik snart för det finns mycket mer som jag vill åt som inte finns på webben.

2 reaktioner till “Dagens önskan: Flirty in pink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s