Nya lampor

Bilder från mitt instagramkonto: @FashionFame

För ett tag sedan, jag tror det var någon gång i somras, hittade jag dessa snygga lampor på stan. Visste direkt att de skulle passa fint hemma hos oss men var lite tveksam till skärmarna som de hade matchats ihop med i butiken. Som tur var såldes lampfötterna för sig själva. Hittade sedan dessa snygga skärmar i en lampbutik. Jag vet inte om det syns på bilderna men insidorna är härligt guldfärgade. Helt perfekta!

Och vasen i mitten är en snygg copycat på Dagg-vasen från Svenskt Tenn. Köpte den (faktiskt samma dag som det ställdes ut i butik) i väntan på att originalet införskaffas. Lampfötterna kommer från Åhléns.

Förresten, köpte en ny möbel i helgen som nu står i vardagsrummet. Är helt kär!

En reaktion till “Nya lampor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s