Dermalogica

Ända sedan jag började använda primer (för typ 5 år sedan) så har jag fått byta sminkrengöring ett flertal gånger. Har testat allt möjligt – Biotherm, Clinique, Estee Lauder, Chanel m.fl. De funkade inte alls för mig. Min primer verkar vara för bra eftersom allt smink hamnade i handduken. Men nu så! För någon månad sedan köpte jag med mig lite produkter från Dermalogica och jäklar vad bra de är! Kör på 2-stegsprodukter; förtvätt i form av en olja som löser upp allt fettbaserat smink (läs: primer) och en avslutande rengöringsgel. Två tummar upp!

2 reaktioner till “Dermalogica

  1. använder du primer över din ansiktskräm (återfuktning) och sen foundation över detta? blir det inte tjocktlager? tipsa gärna om vilken primer du använder? fanvänder du samma till ansikte o ögon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s