I’m back from New York!


Jag är har varit sååååå jetlaggad idag. Sov sammanlagt tre timmar inatt, vilket resulterade i sprängande huvudvärk under hela dagen. Men det känns redan bättre så jag håller tummarna att huvudvärken är borta imorgon.

Vilken fantastisk resa vi har haft. Vi har gjort så himla mycket – men ändå bara hunnit med hälften av allt vi ville göra. Och det är lite det som är charmen med New York, det finns alltid något att göra i staden som aldrig sover.

Det blev självklart en massa shopping, ändå hade jag inställningen ”kvalitet framför kvantitet” och jag tycker att jag lyckades rätt så bra med att hålla det! Får slänga upp lite bilder snart och visa er. Hittade en hel del fantastiska grejer som fick följa med hem.

5 reaktioner till “I’m back from New York!

  1. Min sambo och jag planerar att åka till NY i vår. Jag har varit där för 6 år sedan. Jag skulle bli så glad om du kunde göra en liten reseguide typ vilket hotell bodde ni på, hur många dagar var ni där, hur/vilka boka ni resan med (bolag),har ni några tips om vad man inte får missa 🙂 skulle verkligen uppskatta det!

  2. Min sambo och jag planerar att åka till NY i vår. Jag har varit där för 6 år sedan. Jag skulle bli så glad om du kunde göra en liten reseguide typ vilket hotell bodde ni på, hur många dagar var ni där, hur/vilka boka ni resan med (bolag),har ni några tips om vad man inte får missa 🙂 skulle verkligen uppskatta det!

  3. Hej! Min sambo o jag planerar en NY resa i vår. Jag har varit där för 6 år sedan och det ska bli så häftigt att få uppleva det igen. Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde skriva en liten reseguide typ vilket hotell ni bodde på (omdöme), vilket bolag ni bokade med, hur många dagar ni var där, annat man ska tänka på och om ni har några bra tips som man inte får missa 🙂 vore supersnällt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s