Välkommen till min nya blogg!

Halloj! Här kommer min blogg i helt ny förpackning! Jag har bloggat på samma plattform sedan jag började blogga 2006 och eftersom kommentarsfunktionen har strulat under en längre tid, kände jag att det var dags att flytta! Dock ville jag inte göra det innan jag hittade ett sätt att få med mig hela mitt arkiv. Kändes lite… eh… ruttet, att lämna sju års inlägg bara så där.

Så här kommer en helt ny look! Väldigt avskalat och modernt, till skillnad från den förra som var lite mer mysig. Men jag gillar den nya! Hoppas att ni också gör det. Och nu ska kommentarsfunktionen fungera. Det finns också lite nya funktioner så sätt igång och upptäck min nya blogg. Tips: Klicka på de tre svarta flikarna längst upp för att hitta kategorier, arkivet och annat kul som finns på den här bloggen. Jag håller på att uppdatera den löpande.

2 reaktioner till “Välkommen till min nya blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s