God morgon sista dagen på det här året

Min söta lilla ren

God morgon! Kröp ner i soffan för några timmar sedan med datorn i knät och Nyhetsmorgon på tvn i bakgrunden. J sover fortfarande och jag har inte hunnit äta frukost ännu. Vi har varit bortresta en vecka (kom hem igår) och har därför nästan ingenting i kylskåpet. Typ bara nyponsoppa och Bregott. När jag tänker efter så lät det ganska gott, haha.

Eftersom vi firade jul i Jönköping så har jag inte varit så peppad på att julpynta här hemma. Har en julstjärna, adventsljusstake, en minigran och den här renen som jag köpte i början av december. Bra val av mig eftersom jag redan är trött på allt som har med juldekorationer att göra – men julbelysning är mysigt så länge det är mörkt ute, så stjärnan och ljusstaken får vara kvar ett tag till.

I dag är sista dagen på 2013. Är egentligen inte så jättetaggad för firande eftersom jag tror att jag har en förkylning på gång, får hoppas att det går över. Men jag ser fram emot det nya året och nya äventyr! 🙂 Hur firar ni i kväll? Fest?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s