I swear on my Chanel

www.mariabloggar.seKänner ni till Sealoe? Det är en webbutik som säljer snygga texttavlor och nu har de även fått in skitfina iphoneskal! Jag som fick en iphone 5S i julklapp är jättesugen på det vita skalet med texten ”I swear on my Chanel”. Hade gärna velat ha den med guldfolierad text, men det kanske kommer i framtiden? Hoppas!

Snygga och grymt ambitiösa bloggerskan Madelen, som jag har följt i hundra år, är grundare till Sealoe och med jämna mellanrum trillar det ner nya designs i webbutiken. Allt är så himla fint att det är svårt att bestämma sig för vad man ska beställa! In och kika!

En reaktion till “I swear on my Chanel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s