Style inspiration: Rosie Huntington

Varför inte starta 2014 med lite modeinspiration?! Snygga Victoria’s Secret-modellen Rosie Huntington är född 1986 och kommer från England. Hon är flitigt anlitad av bl.a. Burberry, D&G, DKNY och Ralph Lauren. Jag gillar hennes klädstil som kan beskrivas som trendig men vardaglig – hon bär allt från tuffa skinnjackor och slitna jeans, till flirtiga kjolar och romantiska blusar och någonstans lyckas hon hitta en bra balans i sina kombinationer.  Här kommer ett inspirationskollage med några av hennes mest lyckade outfits.

www.mariabloggar.se

3 reaktioner till “Style inspiration: Rosie Huntington

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s