Maria tipsar: nagellack

Nu ska jag dela med mig av ett tips. För ett tag sedan fick jag hem några nagellack från Yves Rocher. Blev verkligen imponerad eftersom de torkade jättesnabbt (under minuten) och jag behövde dessutom inte stryka på fler lager än ett. Deras lack innehåller mycket färg och resultatet blir väldigt blankt och jämnt. Jag har ett rosa, rött, orange och lila nagellack från Yves Rocher men jag tänkte faktiskt beställa hem lite fler färger. Är så himla nöjd! Du hittar dem här.www.mariabloggar.se

  • Torkar snabbt
  • Intensiv färg
  • Högglansig färg
  • Ett lager räcker
  • Jämnt resultat
  • Bra pris
    Betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s