Två bilder från i dag

www.mariabloggar.seUrsäkta bloggfrånvaron. Jag har varit förkyld, haft feber och halsont – allt på en och samma gång – i flera dagar. Men i dag mår jag bättre och därför stod storstädning på schemat. Här ovan ser ni en bild från vårt sovrum. Älskar min väska! På min spegelbyrå står några av mina favoritsaker – smycken, parfymer och andra flickiga saker.

www.mariabloggar.seDen här bilden tog jag för en liten stund sedan. Köpte hem en massa färska blommor som står lite överallt i lägenheten. Tycker blommor piffar till så himla fint. Nu blir det film och mys!

Bilderna kommer från mitt Instagramkonto: @FashionFame

8 reaktioner till “Två bilder från i dag

  1. Hej!
    Har du färgat silverspegeln, isåfall med vilken färg? Är den hållbar?
    Och en till fråga 🙂 Vilka parfymer använder du som du tycker luktar gott? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s