Läsarfråga: Silverspegel och favoritparfymer

www.mariabloggar.se

L.S skriver:
Hej! Har du färgat silverspegeln, isåfall med vilken färg? Är den hållbar? Och en till fråga 🙂 Vilka parfymer använder du som du tycker luktar gott? 🙂

Hej L.S! Ja, jag har sprayat den med silverfärgad kromspray från Panduro. De har dock utgått ur deras sortiment. Var där i dag och frågade eftersom jag behöver ny spray till ett nytt projekt här hemma. Men kromspray borde finnas att köpa i andra hobbyaffärer. Den är hållbar, dock tror jag att jag har sprayat något lager för mycket eftersom den färgar av sig en liten plutt-aning om man håller spegeln i händerna. Det blir troligtvis för varmt under fingrarna, men det märker man ändå inte av eftersom den bara hänger på väggen. HÄR hittar du ett inlägg där jag beskriver och visar hur jag gjorde.

Nedan ser du fem parfymer som jag brukar växla mellan. Favoriten, som också kommit att bli min signaturdoft, är nummer fyra från Guerlain. Världens godaste parfym!

www.mariabloggar.se1 = Burberry Body. 2 = L’Imperatrice.
3 = Néroli. 4 = L’Instant de Guerlain. 5 = Flowerbomb.

3 reaktioner till “Läsarfråga: Silverspegel och favoritparfymer

  1. Hej hur ser din soff uppdelning ut dvs har 3+3 etc skulle du kunna visa ditt vardagsrum? Har du howard eller Oxford ? Vad är det för skillnad mellan dessa? Tack för en inspirerande blogg!

  2. Hej Maria!

    Vartifrån är silverbrickan som parfymerna står på? Jag är på jakt efter en sådan 🙂

    Tacksam för svar!
    Mvh, Caroline

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s