Lite nytt här hemma

www.mariabloggar.seBörjar faktiskt bli rätt så nöjd med hur det ser ut i vårt vardagsrum. På bara några dagar har jag lyckats få in lite färg som livar upp. I dagarna har jag också fixat till vår skrivbordshörna som fått sig en riktig makeover. Ska snart ta bilder och visa, men först lite bilder på mina finfina små vaser som jag fyndade för några veckor sedan.

www.mariabloggar.se Slängde ut rosbuketten som jag haft här hemma hela veckan, men sparade de tre bästa rosorna till dessa vaser. Visst blev det fint?

www.mariabloggar.sewww.mariabloggar.se

 Och kudden är också ny – även den ett reafynd. Köpte två stycken i torsdags men funderar på att köpa en till…

3 reaktioner till “Lite nytt här hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s