Nytt mobilskal från Sealoe

www.mariabloggar.se www.mariabloggar.se

Taddaaah! Här ser ni mitt nya mobilskal från Sealoe som jag bloggade om för ett tag sedan. Jag är så nöjd med det att jag faktiskt har beställt ett likadant i svart. Kvalitén är super, känns inte alls plastigt utan mer som ”gummi”. Just nu bjuder de på frakten när man anger koden January så skynda fynda!

En reaktion till “Nytt mobilskal från Sealoe

  1. Jag har ett exakt likadant~!! 😀 Det är bara att jag fick lite fel på min 😦 De är inte tydliga på långt eller nära håll, men om man kollar noga så syns de tyvärr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s