10p/7e – A love story

Jag måste bara blogga om den här miniserien som jag blev tipsad om på Sandras blogg. I’m soooo hooked! Man får följa Cora och Patrick som egentligen inte känner varandra, men som paras ihop av deras gemensamma vän Alison. Problemet är att Cora bor i New York och Patrick i L.A. Under deras första Skype-dejt bestämmer de sig för att videochatta varje dag under hela januari och gör detta när klockan är 22 i New York och 19 i L.A.

Vi får följa dem när de flirtar, tjafsar, ber om ursäkt och blir irriterade på varandra… Det här är verkligen bra, men det tar kanske 3-4 avsnitt innan man fastnar. Varje ”avsnitt” är på ca 3-4 minuter, vilket inte är särskilt mycket eftersom de lägger ut ett klipp om dagen. Jag har precis sett gårdagens avsnitt, nr 19 (fördröjt eftersom vi ligger sex timmar före New York-tid i Sverige).

www.mariabloggar.se

I början diskuterades det mycket om serien verkligen var på riktigt eller om det var manus/skådespel. Nu har det kommit fram (genom folk som kommenterar på youtube) att både tjejen och killen är skådespelare och heter egentligen något annat. Så nu kan man i stället undra VARFÖR detta har lagts ut på nätet. Själv hoppas jag på att det är en udda och roligare typ av marknadsföring av en ny tv-serie som kanske kommer snart. Who knows.

Klicka här för att komma till 10p/7e.

www.mariabloggar.seBild lånad från Sandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s