Inspirerande inredning

456213

Wow, kolla in denna galet snygga lägenhet. Hej förresten! Det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg och det beror på den gamla vanliga orsaken. Jag har inte hunnit. Jag saknar bloggandet väldigt mycket och har många gånger loggat in för att blogga. Men det slutar alltid med att jag loggar ut igen på grund av tidsbrist. Jag har ganska mycket att blogga om men varje sak får ta sin tid. Till att börja med så kan jag avslöja att vi ska flytta! Inte långt dock. Vi längtade efter större bostad men var inte redo att lämna city… Så vi köpte grannens bostad på 107 kvadratmeter! Det känns jättekul, samtidigt som det känns lite tråkigt att lämna vår älskade lägenhet som vi precis har renoverat klart. Men snart (juli) flyttar vi och jag har redan börjat leta möbler som ska fylla ut vårt nya hem. Inspirerades av bilderna här ovan. Klicka här för att se fler bilder på lägenheten.

3 reaktioner till “Inspirerande inredning

  1. Väldigt fint! Grattis till lägenhetsköpet! Jag måste bara få fråga om du vet var mattan från barnkammaren/barnrummet kommer ifrån? Den är så otroligt snygg och vill åka och köpa den omedelbart! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s