Chocolate chip cookie cake

www.mariabloggar.se

I helgen var vi på MediaMarkt och spanade in deras nya kök som de har börjat sälja. Vi flyttar till den nya lägenheten i juli och planerar att vara ute i god tid med förberedelser inför kommande renoveringar. Anyway, MediaMarkt hade ganska många valmöjligheter och snygga lösningar som inspirerade! Och där bland alla kök stod en tjej som bakade och bjöd på galet goda cookies. Tårtan på bilden har hon bakat. Den är gjord av chokladcookies, maräng, kolasås, jordgubbar och Polly. Visst är den fin? Nu ska jag gå och testbaka hennes recept på kakorna som verkligen var suuuupergooooda. Ni hittar hennes blogg och recept här.

En reaktion till “Chocolate chip cookie cake

  1. Hej Maria. Vad kul att du tyckte om både tårtan och kakorna i lördags. Hoppas du njuter av egen bakade sådana. De är godast när de är nygräddade, men de går jätte fint att värma i micron några minuter även efteråt, när de svalnat och blivit lite ”hårdare”.
    Hälsningar från tjejen som bakade på MediaMarkt 🙂 ..
    Fin blogg du har förresten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s