Vaniljpannacotta på 5 minuter

www.mariabloggar.se www.mariabloggar.seFör några veckor sedan fick jag hem roliga produkter från Buzzador igen. Denna gången fick jag prova Gelésocker Multi från Dan Sukker. Bestämde mig för att laga vaniljpannacotta och gissa om det gick smidigt! Tog fem minuter – på riktigt.  Det enda jag behövde göra var att koka upp 5 dl grädde med 1 dl Gelésocker Multi och 1 tsk vaniljsocker. När blandningen kokat i 30 sek stängde jag av spisen och hällde upp i fina glas. Blandningen var visserligen varm och behövde stelna men den började faktiskt tjockna redan efter några minuter. Två tummar upp till denna fantastiska produkt som gör att man slipper krångla med gelatinblad. Resultatet då? Fantastiskt gott!

www.mariabloggar.se

En reaktion till “Vaniljpannacotta på 5 minuter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s