Ny favoritparfym

www.mariabloggar.se

Herregud, vad den här parfymen doftar gott. Min kompis Evelina var den som tipsade mig om den och det är jag tacksam för. För helt ärligt så hade jag aldrig köpt den i butik genom att bara lukta på flaskan. Den doftar nämligen HELT ANNORLUNDA PÅ än vad den gör i flaskan. Konstigt, men sant. Så när jag hittade den på Kicks för några veckor sedan, nedsatt med 50 %, blev det rätt så självklart att köpa.

Annonser

5 reaktioner på ”Ny favoritparfym

  1. Hej Maria! Jag letar efter ett nytt bord till vardagsrummet, i vitt och glas, såg att du har en som faller mig i smaken! Vart är den köpt om man får fråga? Har du annars tips på vart jag kan hitta fina?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s