Ny favoritparfym

www.mariabloggar.se

Herregud, vad den här parfymen doftar gott. Min kompis Evelina var den som tipsade mig om den och det är jag tacksam för. För helt ärligt så hade jag aldrig köpt den i butik genom att bara lukta på flaskan. Den doftar nämligen HELT ANNORLUNDA PÅ än vad den gör i flaskan. Konstigt, men sant. Så när jag hittade den på Kicks för några veckor sedan, nedsatt med 50 %, blev det rätt så självklart att köpa.

5 reaktioner till “Ny favoritparfym

 1. Hej Maria! Jag letar efter ett nytt bord till vardagsrummet, i vitt och glas, såg att du har en som faller mig i smaken! Vart är den köpt om man får fråga? Har du annars tips på vart jag kan hitta fina?

  1. Hej Tina!
   Tack! Det kommer från Ikea men när jag nu besökte hemsidan för att ge dig en länk så kan jag inte hitta det. Serien heter ”Liatorp” och finns kvar men just det här bordet verkar inte vara kvar. Det finns dock ett kvadratiskt soffbord i serien som du kanske vill ha? Jag såg också att det har tillkommit produkter i serien i en grå färg, kanske kommer bordet tillbaka? Såg annars att EM har ett liknande. se länken nedan. Lycka till!
   /Maria

   http://www.em.com/produkter/soffbord/ovrigt/emilia-soffbord-120×60-bjork-massiv-vit-mdf

   1. Tack Maria för att du tog dig tiden att svara! Ska kika nu med en gång
    Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s