Hurra!

Hurra, internet är tillbaka!

Vi har dessvärre varit utan internet sedan vi flyttade för snart en månad sedan! Nu har Bredbandsbolaget (efter mycket strul) skickat ett mobilt bredband som vi ska använda tills dess att vårt vanliga bredband fungerar. Det är lite knasigt egentligen hur beroende man faktiskt är av att vara uppkopplad. Och då menar jag allt från sociala medier till att betala fakturor. Har fått använda mycket mobilsurf den här månaden så helt utan nät har vi ju inte varit. Men då vet ni varför det har varit tyst här på bloggen så himla länge!

Just nu sitter jag på balkongen tillsammans med en stor fläkt och en kopp kaffe. Det har varit galet varmt här i Örebro de senaste dagarna. Igår visade termometern utanför köket 45 grader. Helt sjukt. Finns bildbevis för den som inte tror. 😉

hurra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s