7 favoriter från H&M Home

www.mariabloggar.se

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Jag hade egentligen tänkt att hämta ut mitt paket från H&M i dag eftersom det anlände för flera dagar sedan. Men jag glömmer hela tiden bort det eftersom jag har så mycket annat att göra. Men imorgon måste det bli av, annars är det risk för att det skickas tillbaka. Här ovan ser ni några av mina favoriter från H&M Home. I paketet som väntar på att få komma hem till mig finns nr 2, 3, 5, 6 och 7. Hoppas bara allt är lika snyggt i verkligheten som på bild…

2 reaktioner till “7 favoriter från H&M Home

  1. Nr. 5 och 6 tycker jag är sjukt snygga! Specially som blomvaser (utifall det är menat för något annat) ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s