Hurra!

 

hurra

Wow. Jag måste ge en eloge till alla er som sedan i höstas klickat sig in till min blogg. Jag har följt bloggens statistik och trots bristen på inlägg så är ni här. Det glädjer mig verkligen. Som många av er säkert vet så har mitt Instagram-konto fått ta över lite från bloggen, men nu har jag bestämt mig för att uppdatera bloggen mycket mer frekvent än tidigare. Hurra!

Det har hänt så mycket sedan jag uppdaterade bloggen sist. I september åkte vi till New York -för andra året i rad! I samma veva fick jag nytt jobb! Ett jobb jag älskar och som verkligen är det roligaste jag haft. Bloggen har också fått ett helt nytt utseende, hoppas ni gillar! Vår fina sekelskifteslägenhet på 107 kvadrat har renoverats och fått ny inredning. Jag sålde av de ”gamla” möblerna och köpte in massa nytt. Och igår fyllde jag dessutom år! Ni har missat en hel del, kära bloggläsare, men jag ser fram emot att dela med mig av min vardag. Hoppas ni följer med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s